Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Events

Seminar

HR Analytics

De pioniers met HR-metrics verzamelen al twintig jaar data van HR, meestal payrollgerelateerd. Daarover rapporteren ze dan voor een beeld van het verleden. Maar HR-analytics past datamining en businessanalyse toe op HR-gerelateerde data.

Meer informatie en inschrijven
Congres

HRRH congres 2017

19e Belgische HRRH congres in LYON! Bent u erbij?

Morgen is er al. Bent u er al mee bezig? Hoe future proof is uw hr-strategie? Ons congres brengt u in contact met denkers die interessante pistes verkennen en collega's die vandaag projecten uitrollen op maat van morgen.

 

Meer informatie en inschrijven
Seminar

HRseminar Leadership

Mensen motiveren, betrokken houden, inspireren, zorgen dat ze hun werk zinvol kunnen invullen met hart en ziel… Om dat te bereiken volstaat het al lang niet meer om hen correct te verlonen.

Meer informatie en inschrijven
Seminar

HRseminar Talent Development

Jaarlijks organiseren wij 5 HRSeminars voor HR Directors en HR Managers. Tijdens deze halve dag seminars komen Strategische en actuele HR topics aan bod.

Meer informatie en inschrijven
Seminar

HRseminar Welzijn

Het programma bestaat telkens uit een 4-tal sprekers. HR Directors, CEO’s, experts en academici wisselen elkaar af en belichten elk vanuit hun invalshoek het thema van de dag. Daarnaast is er ruimte voor netwerken.

Meer informatie en inschrijven

 

 


Een van onze events gemist?
Raadpleeg het archief

U wenst dit evenement of een toekomstig evenement te sponsoren?

Neem vrijblijvend contact op