Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Events

Seminar

HRseminar Leadership

Mensen motiveren, betrokken houden, inspireren, zorgen dat ze hun werk zinvol kunnen invullen met hart en ziel… Om dat te bereiken volstaat het al lang niet meer om hen correct te verlonen.

Meer informatie en inschrijven
Seminar

HRseminar Talent Development

U bent er al lang van overtuigd dat leren moet komen vanuit de business en dat uw organisatie alle kenmerken moet vertonen van een lerende omgeving. We verkennen met collega's hoe zij er in slagen om leervragen uit de business te laten komen en om die te faciliteren.

Meer informatie en inschrijven
Seminar

HRseminar Geluk, Welzijn & Werk - Hoe haalbaar is de rol van Chief Happiness Officer?

Wat moeten we denken van het fenomeen 'Chief Happiness Officer'? Getuigt zo'n titel niet van een schromelijke overschatting van onze invloed en mogelijke impact op het (privé)leven van medewerkers? Creëert men op die manier geen overspannen verwachtingen? Natuurlijk bent u niet verantwoordelijk voor wat er gebeurt in het privéleven. Anderzijds lopen privé en werk altijd wel wat door elkaar. Wat kunt u doen als organisatie? Wat wil u doen? Kunt u er voor zorgen dat mensen niet enkel goed presteren, maar dat ze dat ook kunnen blijven doen op een duurzame manier? 

Meer informatie en inschrijven

 

 


Een van onze events gemist?
Raadpleeg het archief

U wenst dit evenement of een toekomstig evenement te sponsoren?

Neem vrijblijvend contact op