Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
21 februari 2019

Excel 4 HR

Over dit event

Programma

Hoe kan onze opleiding uw carrière aansterken? Soft HR is uw passie, het liefst gaat u met mensen aan de slag. Uw forte is te zorgen dat de juiste persoon presteert op de juiste plaats - dat weten we. Daarom gaan we graag samen met u op zoek naar de beste manier om uw soft skills vlot te vertalen naar harde cijfers. Spring aan boord om het kader van uw bedrijfsdata duidelijk uit te lijnen. Ga voor efficiënte communicatie zonder cijfermatige vertekeningen. Volg met HRlearn de opleiding die u dichter brengt bij een overkoepelende greep op HR. De missing link in uw HR beleid? Ga voor goud met HRlearn.

Wat meer over het concrete aanbod van HRlearn. Efficiënt aan de slag met de personeelsdata die in overvloed binnenrollen? Niet altijd een makkelijke opgave als HR manager of medewerker. Onze opleiding Excel4HR toont u met welke excelfuncties u kan werken binnen uw HR beleid. De werking van uw HR afdeling optimaliseren, vandaag nog. Het omvormen of importeren van gegevens vormt niet langer een probleem. We bekijken het beheren, sorteren, filteren en analyseren van data met gebruik van (draai)tabellen. De grafische voorstelling die hieruit rolt is de perfecte aanvulling van uw KPI dashboard. Spring nu aan boord en word uw bedrijfsdata de baas!

Toegangsprijzen

Abonnee Geen abonnee
HR (niet commercieel) € 295,00 € 295,00
HR (commercieel) € 295,00 € 295,00

Meer weten?

Contacteer Fran Van Buggenhout
✉ Fran@hrmagazine.be 
☎ +3252 730 053

Op een efficiënte manier aan de slag met de overvloed aan personeelsdata die binnenrolt? Niet altijd de makkelijkste opgave voor u als HR manager of medewerker. In onze opleiding Excel4HR tonen we u met welke excelfuncties u de werking van uw HR afdeling kan optimaliseren. 

Sponsors

Programma op 21 februari 2019

 • seminar

  Data import/export en tabellen

 • coffee

  Koffiepauze

 • seminar

  PivotTables

 • lunch

  3-gangen lunch

 • seminar

  Functies

 • coffee

  Koffiepauze

 • seminar

  PivotCharts

Locatie

Xylos
Noorderlaan 139
Antwerpen 2030