Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

VLAM is op zoek naar een HR Generalist

VLAM voert promotie voor producten van bij ons. In samenwerking met de producenten richten we de schijnwerpers op groenten, fruit, bier, vlees, frietjes en andere producten die in Vlaanderen gekweekt, geteeld of vervaardigd worden.

Met gerichte promotie-acties, communicatiecampagnes en events overtuigt VLAM consument en handel, in binnen- en buitenland, om bewust te kiezen voor het vakmanschap van Vlaamse producenten.

VLAM vzw is het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing en is een zogenaamde EVA, een extern verzelfstandigd agentschap van de Vlaamse overheid. VLAM werkt in opdracht van de Vlaamse overheid en de Vlaamse agrovoedingsindustrie.

Het VLAM-team bestaat uit een 80-tal gemotiveerde collega’s die werken vanuit een modern gebouw in Brussel, vlakbij het Noordstation.

VLAM gaat op zoek naar een:

HR GENERALIST

Als HR Generalist heb je een gevarieerd takenpakket: je zorgt voor een correcte personeels-administratie, bent het aanspreekpunt voor collega’s bij allerhande vragen en voert samen met de HR Verantwoordelijke projecten uit ter verbetering van de huidige HR werking. Je komt in een klein team terecht.

TAKEN

HR administratie

- Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte loonsverwerking i.s.m. het sociaal secretariaat.

- Je zorgt voor een correcte en volledige personeelsadministratie: personeelsbeheer via het digitaal platform, aanmaken en up-to-date houden van personeelsdossiers, bestellen van de maaltijdcheques, opmaken van arbeidscontracten, enzovoort.

- Je volgt de facturatie op.

HR ondersteuning

- Je biedt ondersteuning bij aanwervingen (opmaak en publicatie vacatureberichten, informeren van kandidaten, enz.) en je staat in voor het onthaal van nieuwe medewerkers bij VLAM.

- Je organiseert (interne/externe) vormingen en doet de praktische opvolging hiervan.

- Je zorgt ervoor dat medewerkers geïnformeerd zijn over personeelsaangelegenheden: bv. inzake groeps- en hospitalisatieverzekering, veiligheid & welzijn, thuiswerk, enzovoort.

- Je staat mee in voor de opmaak en controle van de personeelsbudgetten.

HR beleid

- Je bouwt mee aan het HR-beleid en werkt HR-projecten uit (bv. digitalisering, thuiswerk, vormingsbeleid, planning- & evaluatiecyclus).

- Je volgt nieuwigheden inzake sociaal recht op, rapporteert deze aan de verantwoordelijke en zet deze om in de praktijk.

- Je zoekt proactief naar verbeteringen.

PROFIEL

- Je hebt een bachelor (bij voorkeur personeelswerk of een andere HR gerelateerde richting)

- Je hebt relevante ervaring.

- Je houdt ervan om met cijfers te werken en hebt ervaring met loonsverwerking.

- Je bent discreet, nauwgezet en flexibel.

- Je bent communicatief (zowel schriftelijk als mondeling) en hebt een proactieve ingesteldheid.

- Je bent ICT gezind en werkt graag met Excel.

- Je bent snel beschikbaar.

AANBOD

VLAM biedt een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met aantrekkelijke voorwaarden o.a.:

- een flexibele arbeidsomgeving (glijdende uren / 38u te presteren).

- een boeiende functie met veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling.

- een gunstige verlofregeling (+/- 35 dagen).

- maaltijdcheques.

- groeps- en hospitalisatieverzekering.

- gratis openbaar vervoer van en naar het werk (VLAM is gelegen op slechts 5 minuten van het Noordstation in Brussel).

- mogelijkheid tot thuiswerk.

Werken bij VLAM is ook:

- werken voor een organisatie met een duidelijke economische relevantie: de ondersteuning van Vlaamse bedrijven.

- werken in een collegiale sfeer.

- een hoge autonomie dankzij een horizontale structuur.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief en uitgebreid CV (met duidelijke vermelding van de functie) zo vlug mogelijk naar personeelsdienst@vlam.be t.a.v. Heidi Erckens. Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met Heidi Erckens (02 552 80 51). Op onze website www.vlam.be vind je meer informatie terug over VLAM vzw.

De persoonsgegevens vervat in de reactie op de vacature worden door VLAM vzw verwerkt volgens de voorwaarden van de privacyverklaring, vermeld op de website www.vlam.be. De verwerking door VLAM vzw gebeurt voor de administratieve opvolging van de invulling van de vacature enerzijds en anderzijds worden uw gegevens opgenomen in een wervingsbestand voor gelijkaardige functies.

Door te reageren op deze vacature bevestigt u kennis te hebben genomen van de gegevensverwerking en stemt u in met deze gegevensverwerking.

Voor desgevallende verwerkingen door derden ingevolge publicatie van deze vacature op het platform van derden is VLAM vzw niet verantwoordelijk en dient u zelf de eventuele verwerking van persoonsgegevens en de voorwaarden er van na te gaan.

Sleutelwoorden: HR, HR Generalist, HR Officer, HR medewerker, HR Assistent, Human Resources, personeelsbeleid, personeelsadministratie, assistente personeelsdienst