Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

UZ Leuven is op zoek naar een Stafmedewerker Rekrutering & Selectie - Personeelsdienst - 100%

Stafmedewerker rekrutering en selectie - Personeelsdienst - 100%
Tijdelijke tewerkstelling van 01-03-2017 tot 31-10-2017
Tewerkstellingspercentage: 100%
Referentie: 204204
Dienst/zorgzone: Personeelsdienst
Einddatum: 31-01-2017 Campus: Gasthuisberg

Situering

Innovatie en kwaliteit van zorg staan bij UZ Leuven hoog op de agenda. Het engagement van elke medewerker vormt de basis om onze toonaangevende rol in België en Europa blijvend uit te bouwen. We voeren een personeelsbeleid dat de (inter)menselijke vaardigheden, professionele deskundigheid en verantwoordelijkheidszin bevorderen.  Maar vooral medewerkers blijvend inspireren om zich te ontwikkelen typeert het HR beleid.  Deze waarden maken deel uit van onze bedrijfscultuur en vormen een aantrekkingspool voor het werven van talent.

Wat je functie inhoudt

  • Je werkt mee aan pro-actieve rekruteringsacties om sterke kandidaten aan te trekken en je bent gedreven om de meest geschikte kandidaten op een professionele manier te selecteren;

  • Je kan op een gefundeerde manier advies verlenen en je bent vaardig in competentiegericht interviewen, het interpreteren van psychotechnische testen , het beoordelen van gedragsproeven en het rapporteren en adviseren naar de interne klant.

  • Je hebt een frisse kijk op nieuwe  HR ontwikkelingen en denkt mee kritisch na ter verbetering van huidige wervings- en selectieprocessen

Wat wij vragen

  • Je hebt een master in de psychologische wetenschappen, optie arbeids-en organisatiepsychologie en /of klinische psychologie; of master T.E.W, optie personeel en organisatie.

  • Een eerste relevante ervaring binnen rekrutering en selectie (competentiegericht interviewen, testing rapportering, advisering) is een meerwaarde.

  • Je bent een teamplayer die belang hecht aan communicatie met sterke interpersoonlijke skills;

  • Je hebt goede organisatorische kwaliteiten, flexibiliteit en oog voor prioriteiten;

  • Een klantgerichte attitude en professionele integriteit zijn een must.

Wat wij bieden

  • Een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, tussenkomst vervoersonkosten, gratis abonnement openbaar vervoer, bijkomende verlof- en feestdagen, eigen bedrijfsrestaurant.

Interesse?

Voor meer informatie kan je terecht bij het secretariaat rekrutering & selectie: 016 / 34 48 82

(Ref. 204204)

UZ Leuven