Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Umicore is op zoek naar een Learning Development Advisor

Umicore is ervan overtuigd dat we alleen kunnen groeien als onze mensen groeien. Als Learning & Development (L&D) team willen we continu leren ondersteunen en zorgen voor de ontwikkeling van alle collega’s, wat hun functie, werkplek of leeftijd ook is.

Wij geloven er sterk in dat een medewerker die aan het stuur zit van zijn eigen loopbaan een geëngageerde collega is. Binnen ons Learning & Development team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om dit samen verder waar te maken in een hecht team.

Als Learning & Development Advisor ben je – in nauw contact met de verschillende business units – de drijvende kracht in het ten volle helpen ontwikkelen en inzetten van de talenten van al onze werknemers. En dit voor de verschillende sites in België. Je staat in voor het volledige proces – van het intake gesprek, het adviseren, realiseren tot en met het  bijsturen van opleidings- en ontwikkelingstrajecten voor een brede waaier aan opleidingen (o. a. technische-, (inter)persoonlijke-  en leiderschap skills). Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van de jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken binnen de sites in België.

Je bureau staat in Olen maar je verplaatst je ook geregeld naar onze vestigingen in Hoboken en Brussel in functie van de opleidingen en projecten waarop je werkt. In deze functie rapporteer je aan onze Learning & Development Manager.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je organiseert – rekening houdend met de noden op organisatorisch, site, dienst en individueel niveau – opleidingen en ontwikkelingstrajecten.
 • Je detecteert en analyseert – door een nauw contact te onderhouden met de verschillende business units – toekomstige leernoden en opleidingstrends.
 • Je onderhoudt goede contacten met onze externe leveranciers en houdt de vinger aan de pols om een kwalitatieve inhoud/aanpak van de L&D activiteiten te blijven garanderen.
 • Je bent het centraal aanspreekpunt voor alle vragen inzake L&D voor iedereen binnen de organisatie.
 • Je bent ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de L&D activiteiten en daarnaast ook nauw betrokken bij audits, ontwikkelen van nieuwe procedures en de administratieve opvolging van subsidiedossiers.
 • Je bent – samen met de collega’s – mede verantwoordelijk voor de jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken (opstart, opvolging en rapportering).   Daarnaast ben je ook het centrale aanspreekpunt voor alle zaken/vragen gerelateerd aan de ontwikkelingsgesprekken.

Vereisten

Wat we in jou zoeken:

 • Je hebt een bachelor of een master diploma met expertise in de richting van opleiding, pedagogie of Human Resources Development.
 • Je hebt interesse in het vorm geven, realiseren en opvolgen van allerhande skills – van technische-, leiderschaps- en (inter)persoonlijke ontwikkeling tot het on-boarding van nieuwe medewerkers, ….
 • Je werkt graag zelfstandig maar bent ook een goede team-player.
 • Je hebt een vlotte kennis van Nederlands, Engels en Frans
 • Je bent creatief en vernieuwend, kritisch, ondernemend en resultaatsgericht
 • Je kan goed luisteren en houdt ervan (pro-) actief te adviseren en te challengen
 • Je communiceert vlot en diplomatisch in diverse omgevingen en situaties.

Interesse? Solliciteer dan via deze link.

Umicore