Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Solidus Solutions is op zoek naar een HR Adviseur

SOLIDUS SOLUTIONS Belgium B.V.B.A. is een dochteronderneming van de Groep SOLIDUS SOLUTIONS die massief karton maakt, verwerkt en verkoopt. De organisatie is Europees marktleider in de productie van massief karton en van verpakkingen gemaakt van massief karton. Wij hebben de ambitie om onze positie door autonome groei en acquisities verder te verstevigen en uit te bouwen. SOLIDUS SOLUTIONS bestaat momenteel uit acht productiebedrijven en twee verkoopkantoren en heeft een commercieel bereik in meer dan 60 landen. In totaal wordt een omzet gerealiseerd van 300 miljoen euro met ruim 1000 medewerkers. Onze locatie in Hoogstraten is een van de 4 locaties die de verpakkingen vervaardigt met een omzet van 50 miljoen euro en 130 FTE en maakt momenteel door interne verschuivingen binnen de groep een sterke groei door.

Voor onze vestiging SOLIDUS SOLUTIONS Belgium zijn wij ter uitbreiding van het HR-team op zoek naar een:

HR Adviseur met focus op payroll (24 uur per week)

Als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor de correcte en effectieve uitvoering van de payroll van onze Belgische productielocatie (130 fte) en de payroll van ons Franse verkoopkantoor (12 fte), de bijhorende personeelsadministratie en HR-rapportages. Je bent integer, nauwgezet, organisatorisch sterk en oplossingsgericht. Je weet je boodschap effectief over te brengen en toont je een teamplayer. Je bent geïnteresseerd in IT, HR-gerelateerde processen en de optimalisatie daarvan. Je rapporteert aan de HR-manager en werkt nauw samen met je HR-collega die eveneens een deel van de HR-administratie voor haar rekening neemt.

De functie

Als HR adviseur:

 • sta je, in samenwerking met het sociaal secretariaat, in voor de correcte en tijdige loonsverwerking. Je draagt zorg voor de voorbereiding, berekening en controle van de loon- en salarisgegevens;
 • fungeer je als aanspreekpunt voor onze medewerkers en informeer je hen over loontechnische en sociaal juridische zaken. Je adviseert hen over arbeidsrecht, sociale en fiscale wetgeving;
 • ondersteun je onze medewerkers door sociale documenten, simulaties, loonstaten e.d. te bezorgen;
 • sta je in voor een accurate personeelsadministratie en HR-rapportages;
 • ben je bereid om ad-hoctaken uit te voeren en de HR-collega’s te assisteren waar nodig bij diverse HR-thema’s;
 • rouleer je mee als back-up voor onze receptioniste.

De functie-eisen

 • Een afgeronde bachelor opleiding bij voorkeur in een Human Resources en/of payroll gerelateerde richting.
 • Je beschikt over een goede sociaal juridische kennis.
 • Minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een internationale, dynamische omgeving.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
 • Franse en Engelse talenkennis is een pre.
 • Handig met MS Office (Excel, Word, Powerpoint), daarnaast is kennis van e-blox, protime en/of pégase entreprise een pre.
 • Sterke administratieve vaardigheden. Je bent goed georganiseerd en accuraat.
 • Je bent gewend om met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Ons aanbod

Als HR adviseur bij SOLIDUS SOLUTIONS bieden we jou een uitdagende functie in een dynamische productie omgeving, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket en een tewerkstelling van 24 uur per week.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van HR advidseur naar het volgende e-mailadres: careers@solidus-solutions.com t.a.v. M.P. Kwant (Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 20 januari 2018.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Inge Lanslots, HR-manager SOLIDUS SOLUTIONS Belgium via Inge.Lanslots@Solidus-Solutions.com of met M.P. Kwant (Recruiter) (tel. +31 (0)6 28 96 99 00). Wil je meer informatie over SOLIDUS SOLUTIONS en onze producten? Kijk dan even op onze vernieuwde website www.solidus-solutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solidus Solutions