Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Selor is op zoek naar 2 consultants Rekrutering & Selectie

Werkgever

Er zijn 2 plaatsen vacant bij de dienst rekrutering, selectie en certificatie van Selor (Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel).

Deze dienst is verantwoordelijk voor de kwalitatieve en efficiënte organisatie van alle selectie- en bevorderingsopdrachten die door onze federale en gefedereerde klanten worden aangevraagd. Samen met een tweetalig team van consultants en assistants werk je aan een vlotte bediening van onze klanten en zoek je permanent naar oplossingen om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen.

Selor is geïntegreerd in het Directoraat-generaal Rekrutering en Ontwikkeling van de FOD Beleid en Ondersteuning.

Functieomschrijving

  • Je organiseert rekruterings- en screeningsopdrachten. Je waarborgt, volgens de reglementering en de methodologie, de kwaliteit van de opdrachten. Je adviseert klanten en het management over die opdrachten.
  • Je zit selectiecommissie voor. Daarbij evalueer je de competenties en ervaring van kandidaten op basis van objectieve criteria. Je geeft ook de nodige ontwikkelingsgerichte feedback aan kandidaten.
  • Na een grondige inwerkperiode ben je in staat om klanten te coachen in de methodologie, tools en procedures van Selor.

Profiel

  • Je hebt een master in psychologie of sociaal werk. Er is dan geen ervaring vereist.
  • Je mag ook solliciteren als je een andere master hebt EN minimum 1 jaar ervaring in hetdomein van selectie en rekrutering en concreet in minstens 2 van volgende taken en verantwoordelijkheden: functieanalyse, belangrijkste assessor tijdens selectieinterviews en -testen en/of opmaak van selectierapporten.
  • Je bent een vlotte communicator en een teamplayer.

Aanbod

Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden en verschillende sociale voordelen en premies. Verder kan je genieten van een voordelige hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Ook een fietsvergoeding is mogelijk. Je werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en er is een bedrijfsrestaurant met democratische prijzen. Je krijgt een laptop en gsm ter beschikking, en een tussenkomst in je gsm-kosten. Je werkt ten slotte glijdende uren in een 40-urenweek

Solliciteren

Solliciteer voor deze job tot en met 14 juni 2018 via selor.be.

Selor