Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Reynaers Aluminium is op zoek naar een Compensation & Benefit Specialist

TOGETHER FOR BETTER

Dit is ons motto. Samen met jou willen we een echte partner zijn en onze wereldwijde kennis delen met constructeurs, architecten en andere belanghebbenden. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein. Zo kunnen we onze sterke marktpositie behouden en verder uitbouwen om onze ambities voor de toekomst waar te maken.

Voor het HR team in Duffel zoeken we een gedreven Compensation & Benefit Specialist.

Jouw takenpakket:

- Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het loonbeleid en de bijhorende processen binnen Reynaers Aluminium Duffel in overeenstemming met de bedrijfsstrategie.

- Daarnaast sta je in voor de correcte opvolging & uitvoering van de verschillende Compensation & Benefits processen zoals o.a variabele verloning, jaarlijkse budgetten en verzekeringen.

- Ook werk je nauw samen met de HR Business partners in het kader van functieclassificaties en benchmarking oefeningen

- Projectmanagement schrikt jou niet af want je zal ingezet worden voor diverse projecten zoals het opstellen, implementeren en optimaliseren van nieuwe HR-tools, CAO's, …

- Ook adviseer en/of werk je mee aan internationale projecten omtrent Compensation & Benefits en heb je goede samenwerking met de verschillende departementen.

- Om ervoor te zorgen dat ons loonbeleid up to standards blijft analyseer en evalueer je de markttrends inzake Compensations & Benefits en onderhoud je goede relaties met de externe Comp&Ben partners.

- Ten slotte ben je back-up voor onze payroll expert en rapporteer je aan de HR manager Campus Duffel.

Jouw profiel:

- Je hebt een Bachelor -of Masterdiploma, enkele jaren ervaring binnen Compensation & Benefits en de Belgische sociale wetgeving kent geen geheimen voor jou. Heb je kennis van internationale sociale wetgeving? Dan is dat zeker een pluspunt.

- Door jouw sterke planning, pro-activiteit en strakke opvolging, worden alle deadlines probleemloos gehaald.

- Jouw teamspirit gaat gepaard met een vlotte communicatie (Nl/Eng) en een grote dosis flexibiliteit.

- Je kan goed overweg met de verschillende MS Office tools.

Jouw nieuwe werkomgeving

Je komt terecht bij dé specialist in aluminiumtoepassingen. We maken volop de switch naar Industrie 4.0. en met digitale hulpmiddelen helpen we onze klanten om hetzelfde te doen. Daarvoor werden we dit jaar bekroond tot Factory of the Future. Kortom: Reynaers Aluminium is jouw gedroomde lanceerbasis voor een boeiende internationale carrière.

Wij garanderen:

- Een aangename en dynamische werksfeer met elke dag een nieuwe uitdaging.

- De mogelijkheid om je stempel te drukken op de toekomst, bij een maatschappelijk verantwoord bedrijf, dat de kaart trekt van innovatie en digitale technologie.

- De kans om jezelf te ontplooien en om professionele opleidingen te volgen.

- Een competitief loon en tal van extralegale voordelen, in ruil voor je expertise en inzet.

- Een mobiliteitsplan dat je de mogelijkheid biedt om je gemakkelijk, gezond en groen naar het werk te verplaatsen.

Reynaers Aluminium

Opgericht in 1965, heeft de Reynaers Group, met het hoofdkantoor in Duffel België, momenteel 2200 werknemers in 40 landen over de hele wereld en exporteert ze wereldwijd.

Al meer dan 50 jaar ontwerpt Reynaers Aluminium geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor de buitenkant van gebouwen die de leef- en werkomgeving van mensen over de hele wereld verbeteren. Deze oplossingen worden door onze partners verwerkt tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Het uitgebreide productgamma wordt erkend voor de premium kwaliteit en daarom toegepast door toonaangevende architecten en bouwbedrijven wereldwijd.

Reynaers Aluminium: Factory of the Future

Benieuwd? Neem snel een kijkje achter de schermen.

Vragen? Kaat Sergooris beantwoordt ze met plezier op + 32 15 30 86 41.