Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Regie der Gebouwen is op zoek naar een Rekrutering- en selectieverantwoordelijke (m/v/x)

Type: statutair

Diploma: master (universitair of hoger onderwijs van het lange type)

Solliciteren t.e.m. 20-07-2018

Werkgever

De Regie der Gebouwen is de vastgoedbeheerder van de federale staat. Zij zorgt ervoor dat de federale ambtenaren in kwalitatieve kantoren kunnen werken en ze houdt het federaal architecturaal patrimonium in stand. Ze beheert 7 miljoen vierkante meter, verspreid over 1036 gebouwensites. Twee derde daarvan is eigendom van de federale staat en een derde wordt gehuurd.

Jobinhoud

U bent mee verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie voor de Regie der Gebouwen:

  • U geeft uw klanten advies bij het bepalen van het juiste competentieprofiel en spreekt samen met hen af welke selectiemethoden gebruikt worden om de juiste talenten aan te trekken.
  • U beheert de planning en uitvoering van de selectieprocedure in samenwerking met Selor en u bent het centrale aanspreekpunt voor de kandidaten.
  • U werkt nauw samen met de communicatiedienst van de Regie der Gebouwen en Selor om rekruteringsacties op te zetten om de organisatie op de kaart te zetten als aantrekkelijke werkgever en zo de juiste talenten aan te trekken.
  • U voert de selectie-/oriëntatieprocedure uit en evalueert de competenties, zodat u een lijst met geschikte kandidaten kunt opstellen binnen de voorziene termijnen en gekwalificeerd personeel voor de klant kunt aantrekken.
  • U volgt de nodige opleidingen bij Selor en stapt in een intensief coachingtraject, zodat u gecertificeerd bent en in naam van Selor selectieprocedures van A tot Z kunt uitvoeren.
  • U schoolt zich geregeld bij, zodat u op de hoogte blijft van de rekruterings- en selectiemethodieken. U deelt uw kennis met uw team en de interne klant.
  • U werkt samen met de interne klant valide en betrouwbare testen uit. U neemt ook de analyse van de resultaten op zich om de kwaliteit van die analyse te verzekeren.
  • U maakt deel uit van de dienst Talent van de afdeling Personeel en organisatie. U werkt mee aan projecten met als doel talent voor de Regie der Gebouwen aan te trekken en te behouden.
  • U werkt mee aan projecten binnen het domein van selectie, oriëntatie en certificatie en leidt kleine projecten die bijdragen tot de ontwikkeling en verbetering van de organisatie.

Meer informatie en solliciteren via http://www.selor.be/nl/job/ANG18141

Meer info over de jobinhoud?

Yvonne Ermens
Afdeling Personeel en organisatie-Dienst Talent
Tel.: 02 541 71 53
yvonne.ermens@regiedergebouwen.be
www.regiedergebouwen.be

Regie der Gebouwen