Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar payroll professionals (m/v)

PZ biedt onsite HR support aan ondernemingen. Onze professionals werken op projectbasis bij klanten en vangen tijdelijke noden op, bieden ondersteuning en geven advies. Onze Young Potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in verschillende domeinen van HR en dit binnen meerdere bedrijfsomgevingen en sectoren.


Functie
Als HR Professional geef je operationele ondersteuning en advies in verschillende
domeinen zoals recrutering en selectie, onthaalbeleid, training & ontwikkeling, loon- en personeelsadministratie, functieclassificatie en prestatiemanagement. Je komt terecht in topbedrijven en krijgt de kans om op relatief korte tijd enorm veel bij te leren.


Profiel
We zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste professionals met een Bachelor of Master diploma in Sociaal werk (optie Personeelswerk), Handelswetenschappen (optie HRM), Psychologie (optie Bedrijfspsychologie) of een ander HR georiënteerd diploma.
Je bent een communicatief persoon die zich vlot kan uitdrukken in de drie talen (Nederlands, Frans, Engels).  Sociale wetgeving heeft voor jou geen geheimen. Je bent flexibel, werkt graag in een team, hebt oog voor detail en gaat resultaatgericht te werk. Kennis van payroll software is een pluspunt (SAP, eBlox).


Aanbod
Een gevarieerde job
Een project duurt gemiddeld 6 maanden. Na elk project staat er een andere uitdaging te wachten waar je nieuwe ervaringen opdoet.
Verscheidene ontwikkelingsmogelijkheden
In elk project vergaar je kennis en vaardigheden. Je leert met nieuwe IT-toepassingen werken en kan je talenkennis verruimen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om extra opleidingen en trainingen te volgen.


Interessante voorwaarden
Competitief loon gekoppeld aan prestaties, onkostenvergoeding, bedrijfswagen, verzekeringspakket, persoonlijk opleidingsprogramma
en team activiteiten.

Meer info vind je op: www.pz.be/nl/we-look-for
Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan contact op via: 032935304 of jobs@pz.be

PZ