Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar HR professionals

PZ is een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle hr-zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als HR professional voor. Samen met de medewerkers op de hr-afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.


YOUR JOB

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. En die rekenen op hun beurt weer op goede hr-processen. En dat is exact waar jij je bij elk nieuw project over ontfermt.
Jij zorgt voor een vlotte selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, begeleidt huidige werknemers in training en ontwikkeling en zorgt ervoor dat loon- en personeelsadministratie op punt staan. Voor al die zaken spring je niet alleen operationeel bij, maar geef je ook advies over het beleid. Je maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant. Jouw stem weegt ook door bij de groei van de hele hr-afdeling.


YOUR SKILLS

Jij hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie. En dan vooral tijdens de lessen van Personeelswerk, HRM, Bedrijfspsychologie of een ander hr-georiënteerd vak. Je vond dat zelfs zo boeiend, dat je vandaag nog altijd de hr-trends op de voet volgt.
Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en werkte je al eens met payroll software zoals SAP en Oracle.


OUR OFFER

Een project duurt gemiddeld 6 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en een verzekeringspakket. En een fantastisch PZ team, uiteraard.

Solliciteer hier!

PZ