Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar een Recruiter

Zusterbedrijven PZ en JooS Consulting staan heel wat bekende bedrijven bij met advies omtrent financiële en HR processen. We zorgen ervoor dat op elk van de projecten de perfecte professional wordt ingeschakeld. Teneinde onze groei te ondersteunen zijn wij voor het hoofdkantoor te Niel op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Recruiter.

YOUR JOB

Als recruiter zal je deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team. In nauwe samenwerking met de Account Managers ga je aan de slag om het hele rekruteringsproces van A tot Z te beheren.

Je speurt verschillende kanalen af op zoek naar profielen met een achtergrond in HR of Finance.

Vervolgens screen je de kandidaten aan de hand van telefonische – en diepte-interviews. Daarnaast werk je mee aan employer branding door actief te zijn op sociale media en deel te nemen aan jobbeurzen.

Verder zorg je voor een correcte registratie van elke stap in het proces in onze database. Wekelijks rapporteer je over de stand van zaken aan de Recruitment Team Lead.

YOUR SKILLS

Je hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie.
Bij voorkeur heb je reeds een eerste relevante ervaring opgedaan. Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, en is een goede basis Frans en Engels vereist.

OUR OFFER

Je komt terecht in een dynamische, leerrijke en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast de nodige betrokkenheid hechten wij veel waarde aan integriteit, verantwoordelijkheidszin en FUN !

Sounds like a plan?

https://pz.be/werken-bij/recruiter/

PZ