Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar een Recruiter

PZ is een Belgisch consultancy bedrijf met heel wat bekende namen als klant.  Onze Professionals werken op projectbasis bij onze klanten en vangen tijdelijke noden op, bieden ondersteuning en geven advies.  Teneinde onze groei te ondersteunen zijn wij voor het hoofdkantoor te Niel op zoek naar een gemotiveerde Recruiter.


YOUR JOB

Als Recruiter zal je deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team. In nauwe samenwerking met de Account Managers ga je aan de slag om het hele rekruteringsproces van A tot Z te beheren.

Je speurt verschillende kanalen af op zoek naar profielen met een achtergrond in HR.
Vervolgens screen je de kandidaten aan de hand van telefonische - en diepte-interviews.
Verder zorg je voor een correcte administratieve opvolging van het volledige recruteringsproces en rapporteer je wekelijks over de stand van zaken aan de Recruitment Team Lead.

Je bent een ambassadeur van JooS Consulting en PZ op de arbeidsmarkt ; je neemt deel aan externe jobevents en onderhoudt partnerships met scholen.  Daarnaast draag je actief bij tot onze employer branding strategie door PZ als aantrekkelijke werkgever te positioneren via sociale media.

Je neemt initiatieven om op een creatieve manier nieuwe recruteringskanalen aan te boren en blijft continu op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van recrutering en selectie.

 

YOUR SKILLS

Je hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie.
Bij voorkeur heb je reeds een eerste succesvolle ervaring opgedaan in recrutering. Verder kun je je naast het Nederlands, vlot uitdrukken in het Frans en Engels.

OUR OFFER

Je komt terecht in een dynamische, leerrijke en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast de nodige betrokkenheid hechten wij veel waarde aan integriteit, verantwoordelijkheidszin en FUN !

Meer informatie, klik hier!

PZ