Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar een payroll professional

PZ is een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle hr-zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. En daar hebben we jou voor nodig. Want als payroll professional zorg jij voor een foutloze loon- en personeelsadministratie. Samen met de medewerkers op de payroll-afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.


YOUR JOB

Jij gaat van de ene payroll-afdeling naar de andere, telkens met dezelfde missie: de loon- en personeelsadministratie perfect in orde brengen. Jij zorgt er dus voor dat alle salarissen, premies, vakantie- en ziektedagen correct geregistreerd, berekend en uitbetaald worden. Hebben de werknemers een vraag over hun ouderschapsverlof of de laatste loonbrief? Dan ben jij er om hen een volledig antwoord te geven.
Naast die operationele steun, adviseer je het payroll-departement ook in hun manier van werken en toekomstvisie. Jouw stem weegt dus door bij de groei van de hele afdeling.


YOUR SKILLS

Jij hebt een hart voor hr-administratie, dat merkt iedereen aan de nauwkeurigheid waarmee jij je werk doet. En het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen of Psychologie. En dan vooral tijdens de lessen van Personeelswerk, HRM, Bedrijfspsychologie of een ander hr-georiënteerd vak. Je vond dat zelfs zo boeiend, dat je vandaag nog altijd alle artikels en kleine lettertjes uit de sociale wetgeving kent.
Verder kun je je goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en werk je vlot met payroll software zoals SAP en Oracle.


OUR OFFER

Een project duurt gemiddeld 6 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en een verzekeringspakket. En een fantastisch PZ team, uiteraard.

Solliciteer hier!

PZ