Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PZ is op zoek naar een Account Manager

PZ is een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle hr-zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. Teneinde onze groei te ondersteunen zijn wij voor het hoofdkantoor te Niel op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Account Manager.


FUNCTIE

Voor ons hoofdkantoor te Niel zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Account Manager.
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en opvolgen van je eigen klantenportefeuille. Dit zowel door het benaderen van nieuwe potentiële klanten, als door het uitbreiden van de business bij bestaande accounts. Hierdoor ontwikkel je een breed netwerk en bouw je professionele relaties op. Je zorgt voor een uitstekende match tussen de behoeften van de klant en de verwachtingen van de Professional, en voor een kwalitatieve samenwerking tussen alle partijen. Tijdens de duur van het project bij de klant, volg je de Professional nauw op.
Enerzijds ben je dus een commercieel talent dat graag een uitstekende klantenservice biedt, anderzijds begeleid je met passie Professionals in hun carrière. Het is net die mix van vaardigheden en competenties die ervoor zorgt dat jij je volledig kan uitleven in deze job


PROFIEL

Jouw commerciële spirit, resultaatgerichte aanpak en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn jouw belangrijkste troeven. Klantgerichtheid staat voor jou voorop en je beschikt over sterke coaching skills. Daarnaast heb je een goede talenkennis Frans en Engels.
Verder heb je een Bachelor of Master diploma, een eerste ervaring in een gelijkaardige functie en een sterke affiniteit met HR.


AANBOD

Je komt terecht in een dynamische, leerrijke en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.
Als Account Manager krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien en je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf.


Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde work-life balance hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheidszin en FUN !

Meer informatie, klik hier!

PZ