Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

PayCover is op zoek naar een Dossierbeheerder

Paycover vzw (www.paycover.be) in Kortrijk, is een gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren. Paycover vzw beschikt over de kennis, ervaring en competentie om ondernemingen actief in diverse beroepssectoren een dienstverlening, aangepast aan de complexiteit van de reglementering eigen aan de sector, aan te bieden. Daarenboven heeft Paycover vzw zich in het bijzonder toegelegd op o.a. de sectoren transport en logistiek, horeca, bouw en voeding. Om de groei van Paycover vzw te ondersteunen, zoeken wij een (m/v):

                                          Dossierbeheerder
                             payroll verwerking en klantenadvies

 

Jouw uitdaging

Je bent het centrale aanspreekpunt voor jouw klantenportefeuille en zorgt voor een correcte payroll verwerking en loonadministratie. Je ziet erop toe steeds over de juiste personeelsinformatie te beschikken in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. Je verstrekt eerste lijn adviezen aan jouw klanten betreft sociaaljuridische zaken bijv. vragen over indiensttredingen, arbeidsovereenkomsten, opzeggingstermijnen,… Je gaat actief op zoek naar mogelijkheden om het dossierbeheer van jouw klanten te optimaliseren, rekening houdend met hun verwachtingen. Je verricht diverse administratieve taken gerelateerd aan jouw verantwoordelijkheden bijv. het doorgeven van bevestiging tot uitbetaling. Via o.a. interne maandelijkse opleidingssessies houd je jouw kennis up-to-date o.a. op het gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht.

Jouw profiel

Je hebt een uitstekende kennis van sociale wetgeving met focus op payroll verwerking. Je bent communicatief, klantgericht en leergierig. Je behaalde minimum een bachelor diploma en hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent sterk administratief, beschikt over organisatietalent en werkt planmatig. Je hebt kennis van diverse informaticatools zoals MS Office en prisma. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je weet op een correcte manier informatie rond het payroll gebeuren of sociale wetgeving te communiceren. Kennis van het Frans is een plus.

Ons Aanbod

Een gevarieerde en vaktechnische functie binnen een gespecialiseerd sociaal secretariaat actief in diverse sectoren. Je werkt voor een stabiele onderneming, die in volle groei is en kansen biedt tot zelfontplooiing. Het bedrijf kenmerkt zich door positivisme, integriteit en een open cultuur. Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met je profiel en ervaring.

Interesse?

Stuur jouw cv met vermelding van de referentie KD/1217-713-1 via info@fundamentrs.com.

www.fundamentrs.com – 056 610 609

PayCover