Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

OCMW en Gemeente Schoten zijn op zoek naar een HR- manager - Directeur Personeelszaken

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle ontwikkeling sinds de integratie van beide organisaties. We willen het beste uit onze organisatie halen door een dynamisch en modern personeelsbeleid te voeren voor onze 520 medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar een:

HR- manager - Directeur Personeelszaken

Contractueel - voltijds - A1a-A2a-A3a

Jouw functie

Als HR-manager werk je mee aan het personeelsbeheer en-beleid. Je kan het bestuur deskundig adviseren omtrent de HRM-noden en de te nemen HRM-beslissingen. Je zorgt er bovendien voor dat onze visie op personeelszaken wordt uitgedragen door alle leidinggevenden.

Je staat tevens in voor de efficiënte organisatie en het vlot verloop van de activiteiten van de personeelsdienst waarbij je waakt over het de verschillende processen van het personeelsbeheer alsook over de sociaal-juridische aspecten.

Hierdoor zorg je dat de organisatie beschikt over het noodzakelijk menselijk kapitaal om haar doelstellingen op korte en lange termijn te behalen.

Jouw profiel

Je bezit een masterdiploma en ontwikkelde een sterke visie op HRM met aandacht voor leiderschap, performantie, competenties, diversiteit en flexibiliteit. Je kan deze visie vertalen zowel naar het bestuur als naar de operationele organisatie. We zoeken iemand die vertrouwd is met personeelsbeleid en-beheer in middelgrote organisaties en in staat is deze toe te passen in een overheidscontext.

Ons aanbod

· Aanvangswedde met een minimum brutomaandloon van 3.107,97 euro. Beroepservaring uit de overheidssector wordt gevaloriseerd. (3.420,92 euro per maand bij 4 jaar anciënniteit – 4.372,93 euro per maand bij 12 jaar anciënniteit)

· 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden

· Maaltijdcheques van 6,5 euro

· Bijkomende extralegale voordelen zijn gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer én ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?

Zin om ons team te komen versterken? Dan ontvangen we je kandidatuur graag uiterlijk op 1 maart 2019 om 12u30. Graag je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma, bezorgen aan schoten@searchselection.com Vermeld zeker in je motivatiebrief in welke domeinen van personeelsbeheer- en beleid je ervaring hebt.

Meer info: https://www.schoten.be/vacature/hr-manager

Opgelet! Enkel volledige kandidaturen worden in aanmerking genomen.