Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

HRmagazine zoekt een Communicatie en Event Coördinator

Nieuwe Media Groep (NMG) is een media en event bedrijf dat zich richt op het informeren, inspireren en verbinden van de Belgische HR & Finance community. We gebruiken hiervoor verschillende kanalen en events:

  • HRmagazine/RHmagazine/FDMagazine

Nieuwe media groep is uitgever van deze vakbladen die elks 10 keer per jaar verschijnen.

  • Online & Sociale Media

Nieuwe media groep verstuurt wekelijks nieuwsbrieven en brengt op regelmatige tijdstippen nieuwsberichten uit via de websites & sociale media.

  • Events

Per doelgroep (HR/Finance) organiseren we jaarlijks 5 seminaries en 1 congres.

 

YOUR JOB

Als communicatie & evenement coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van zowel de seminaries als de congressen. Daarnaast heb je een grote interesse in sociale media en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je weet bijvoorbeeld perfect wanneer & welke content gedeeld moet worden op specifieke sociale media.

 

YOUR SKILLS

Je hebt een hart voor de communicatie- & evenementenwereld, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Deze passie heb je ontdekt tijdens je bachelor in een communicatie & event gerelateerde studie.
Het probleemoplossend vermogen heb je ontwikkeld tijdens je eerdere werkervaringen, bij voorkeur in de communicatiewereld. Digitale en social media zijn volledig jouw ding. Verder ben je creatief en kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je bent goed georganiseerd, ook wanneer plannen gewijzigd worden streef je naar het behalen van de beoogde resultaten.


OUR OFFER

Wij bieden je een gevarieerde functie aan binnen een sterk groeiende omgeving. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. Naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een netto onkostenvergoeding, kan je bij ons rekenen op 32 dagen vakantie. Bovendien kom je terecht in een fantastisch team waar je de kans zult krijgen om jezelf te ontplooien tot een expert in het managen van de externe communicatie alsook alle evenementen.

Meer info vind je op onze site.                                                                        

Wil je solliciteren of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Thibault Van Peel via mail : thibault.vanpeel@hrmagazine.be of bel het nr: 034483864.

 

HRmagazine & RHmagazine