Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Kortrijk is op zoek naar een HR-Manager

Kortrijk is de laatste jaren uitgegroeid tot een dynamische centrumstad die tal van prijzen heeft binnengehaald. Heel veel nieuwe mensen zijn intussen komen werken bij de stad.

De nieuwe bestuursploeg heeft beslist dat ze 1 organisatie wil van meer dan 1.800 medewerkers waarbij alle onderdelen worden geïntegreerd. Het OCMW, de autonome gemeentebedrijven Parko (parkeerbedrijf) en SOK (stadsontwikkelingsbedrijf) en de gemeentelijke vzw’s zullen samen met de stad één nieuwe organisatie vormen met eenheid van leiding. Een moderne, ambitieuze, innovatieve organisatie die snel en slim werkt, vanuit een op en top klantgerichte dienstverlening.

Kortrijk gaat daarom op zoek naar een HR-Manager om dit alles in goede banen te leiden. We zoeken een echte people manager die er in slaagt mensen mee te krijgen vanuit een heldere visie. Iemand die strategisch handelt maar ook voeling houdt met de werkvloer. Geen theoreticus of wollig iemand, maar wél een verbinder, met oog voor resultaat.

Iemand die goed luistert en voelt wat er leeft, maar ook durft beslissingen nemen. Iemand die van Kortrijk een zéér aantrekkelijke werkgever maakt, waar mensen met een zeg- en doe-mentaliteit zeer graag willen komen werken.

Kortom, iemand die zin heeft om van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken.

Interesse? Meer info op www.kortrijk.be/vacatures

Solliciteren kan enkel via Dermaut Recruitment & Selection - t.a.v. de heer Christian Dermaut - Christian@dermaut.eu t.e.m. 20 november 2018

Contact : De heer Christian Dermaut - Christian@dermaut.eu - GSM : 0488/62.17.61Stad Kortrijk