Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Kom op tegen Kanker is op zoek naar een verantwoordelijke "Vorming & Coaching"

ORGANISATIE

Kom op tegen Kanker (www.komoptegenkanker.be) speelt als niet-gouvernementele organisatie een voortrekkersrol in de strijd tegen kanker in Vlaanderen. We hebben drie grote doelen: kanker vermijden, bestrijden en verzachten. Concreet willen we ervoor zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen de ziekte overleven en dat de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten verbetert.

Om dat te bereiken, investeren we in zorg, wetenschappelijk onderzoek, beleidsbeïnvloeding en informatie en preventie. Het geld om onze doelen te realiseren komt van giften, acties en legaten. Kom op tegen Kanker bestaat uit een 80-tal vaste medewerkers, honderden vrijwilligers en duizenden actievoerders en donateurs. Kom op tegen Kanker zet vrijwilligers in op diverse domeinen en voor verschillende taken. De meeste bieden patiënten (en naasten) een luisterend oor, informatie en verwijzen door in ziekenhuizen, aan de Kankerlijn, thuis, op praatcafés,…

Daarnaast zijn ze actief als begeleider van vakantieweken voor kinderen en jongeren of zetten ze hun patiënten-expertise in bij de beoordeling van projectsteun. Deze vrijwilligerswerking vervangt niet de bestaande hulpverlening van verpleegkundig personeel, psychologen, sociaal werkers ..., maar wil ze aanvullen.. De 450 zorgvrijwilligers én vele actievoerders worden sterk ondersteund door Kom op tegen Kanker door opleiding en coaching via de interne Vrijwilligersschool. Daarom is er vandaag binnen de dienst ‘Psychosociale Werking’ een opportuniteit voor een

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je bent het aanspreekpunt voor de vorming van onze vrijwilligers en actievoerders en bevraagt de opleidingsnoden, om er voor te zorgen dat ze goede en waardevolle gesprekken kunnen voeren.
 • Door eigen inbreng én intern overleg, zorg je mee voor de samenstelling, de vorm en de organisatie van het opleidingsaanbod. Je werkt dus samen met de verschillende diensten van de organisatie. Voor bepaalde specifieke onderwerpen zoek je externe docenten, die je inhoudelijk ondersteunt.
 • Je bent de ‘ambassadeur’ van onze Vrijwilligersschool en maakt het aanbod ervan intern en extern bekend. Je mag de visie en de missie van Kom op tegen Kanker mee uitdragen, door zelf ook presentaties te geven over de werking psychosociale zorg van Kom op tegen Kanker. Je brengt ook mensen en organisaties uit de gezondheids- en welzijnssector in contact met de relevante collega's en diensten in onze organisatie.
 • Je rapporteert aan de Verantwoordelijke Projectwerking Zorg binnen de dienst Psychosociale Werking.

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT

 • Je hebt pedagogische en didactische vaardigheden opgebouwd m.b.t. vorming, intervisie en coaching.
 • Je bent bijzonder communicatief, pro-actief en zelfstandig om vanuit het hart van de organisatie te kunnen werken met andere interne afdelingen.
 • Je voelt je sterk om een ambassadeursrol op te nemen naar de buitenwereld.
 • Je kan coördinerend en inspirerend werken met vrijwilligers en/of actievoerders. Affiniteit met en/of ervaring in de zorgsector is een pluspunt.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opzetten van e-learning-programma’s.
 • Je hebt een basiskennis van de sociale kaart.
 • Je kan vlot werken met Officeprogramma’s.

AANBOD

 • Een maatschappelijk geëngageerde omgeving met een uitstekende reputatie.
 • Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur volgens functieklasse 4, aangevuld met diverse extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, tussenkomst in kosten smartphone en privé-internet,…).
 • Een flexibele omgeving met glijdend uurrooster, een gevarieerde werkplaats en ruime mogelijkheid van thuiswerk.

CONTACT

Kom op tegen Kanker doet voor de rekrutering van deze functie een beroep op de diensten van Add Value (www.addvalue.eu). Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 1823 – Verantwoordelijke Vorming&Coaching. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet. Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475/612 139.

ADD VALUE

… is sinds bijna 18 jaar een sterke leverancier van diensten in (executive) recruitment, assessment en human capital development services, en geniet het vertrouwen van klanten in een breed aantal sectoren, allen leiders in hun sector. Add Value is ‘Certified Member’ van Federgon, de nationale beroepsvereniging van dienstverleners in de HR sector; dit kwaliteitslabel wordt toegekend en behouden mits het behalen van een goede score op regelmatige onafhankelijke externe audits op de geleverde kwaliteit. Al onze klanten –dus bedrijven én kandidaten- een beleving van kwaliteit aanbieden, dat staat bij Add Value centraal.
Maak kennis met onze waarden, onze diensten, onze consultants en een selectie van onze tevreden klanten op www.addvalue.eu

Kom op tegen Kanker