Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Intercommunale Leiedal zoekt een HR-stafmedewerker (m/v)

Intercommunale Leiedal is het intergemeentelijke samenwerkingsverband voor streekontwikkeling van de steden en gemeenten in Zuid-West-Vlaanderen. Als verlengstuk van de gemeenten heeft Leiedal tot doel de deelnemende gemeenten te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken door het verlenen van ondersteunende diensten, de samenwerking tussen de deelnemende gemeenten te bevorderen en de krachten te bundelen van de deelnemende gemeenten voor een duurzame streekontwikkeling. Deze doelstellingen worden uitgevoerd binnen de werkdomeinen: ondernemen en ontwikkeling, ruimte en leefomgeving, mens en samenleving en de werklijnen e-Government, communicatie en participatie en proces- en projectregie.

Intercommunale Leiedal wil interactief en innovatief werken, op basis van 5 principes: samen – strategisch – streekgericht – stimulerend – slimmer. Dit kan enkel bereikt worden door intern voldoende in te zetten op een gealigneerd HR-beleid. Hierdoor wil Intercommunale Leiedal zich versterken met een (m/v):

HR-STAFMEDEWERKER

Generalistisch profiel, met ervaring in veranderingsprocessen

Jouw functie

· Je vertaalt het HR-beleid vanuit het Managementteam en de Personeelsdelegatie van de Raad van Bestuur naar concrete doelstellingen en projecten.

· Je neemt initiatief om de huidige HR-processen en HR-systemen te professionaliseren en HR- tools te implementeren.

· Je staat in voor het aanwervingsproces van nieuwe collega’s en via een uitgewerkt onthaalbeleid sta je garant voor een optimale inwerking en integratie.

· Je werkt actief verder op andere HR-projecten, zoals het functionerings- en evaluatiegesprek, competentiemanagement, opleidingsbeleid, loonbeleid en zorgt dat dit steeds eigentijds en wendbaar is.

· Je kan beroep doen op externe partners om te bouwen aan een mensgericht HR-beleid in een organisatie waar alle medewerkers samen naar de toekomst kijken.

Jouw profiel

· Je bent minstens in het bezit van een bachelor diploma, of bent gelijkwaardig door ervaring, en je kan terugblikken op minimum 10 jaar werkervaring in een interne HR-rol.

· Je hebt een eerder generalistisch profiel en je hebt ervaring met het implementeren van HR- tools om de medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

· Je bent sterk in sociale wetgeving en weet de medewerkers steeds de correcte informatie door te geven.

· Met jouw jarenlange ervaring kan je leidinggevenden ondersteunen en verder begeleiden in hun rol als people manager.

· Je hebt een analytische geest en dankzij jouw organisatorisch vermogen kan je projecten gestructureerd aanpakken.

Ons aanbod

· Je staat voor een uitdagende functie en komt terecht in een dynamische werkomgeving met enthousiaste medewerkers.

· Je kan rekenen op een contract voor onbepaalde duur en een salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring (incl. wettelijk vakantiegeld en dertiende maand).

· Jouw pakket wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, tussenkomst in de kosten van het openbare woon-werkverkeer.

· We bieden jou een gunstige verlofregeling om jouw werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen.

· Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen en mee te groeien met de organisatie.

Procedure

Je bent beschikbaar op volgende dagen:

· 5 februari 2019 vanaf 15.00 uur: schriftelijke en mondelinge selectieproef

· 11 of 12 februari 2019: assessmentcenter

· 22 februari 2019 in de voormiddag: gesprek met de personeelsdelegatie en beslissing tot aanwerving door de raad van bestuur

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief vóór 24 januari 2019 naar algemeen directeur Filip Vanhaverbeke (filip.vanhaverbeke@leiedal.be) en in cc naar de secretaris Filip Meuris (filip.meuris@leiedal.be).