Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds is op zoek naar een HR Verantwoordelijke.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel. Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 115.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Om onze krachtige ploeg van 141 personeelsleden te versterken zijn wij op zoek naar een polyvalente (m/v):

HR VERANTWOORDELIJKE

Gedreven, accurate en communicatieve ploegspeler

Jouw takenpakket:

Na een inwerkperiode word jij verantwoordelijk voor alle aspecten van het personeelsbeleid binnen het VNZ. Dit impliceert in eerste instantie een precieze uitvoering van de loon-verwerking en alle sociaal juridische administratie. Ter ondersteuning van de directie rapporteer je over bestaande evoluties en trends inzake ziekteverzuim, ontwikkeling van medewerkers, beleidsmatige HR materies en ben je ook back-up voor het directiesecretariaat. Je staat borg voor de opmaak van verslagen, jaarrapporteringen en andere juridische verplichtingen. Inzake de werving en selectie van nieuwe medewerkers coördineer je de noodzakelijke acties en gesprekken in samenwerking met onze stafleden en externe partners. Je vertaalt onze visie en missie inzake onthaal en ontwikkeling van medewerkers naar de dagelijkse praktijk en ondersteunt de directie en leidinggevenden inzake personeelszaken.

Jouw profiel:

Je behaalde minimaal een bachelor- of masterdiploma in een humane of juridisch/economische richting en kan terugvallen op een goede kennis van sociaal en arbeidsrecht. Je hebt ervaring met loonadministratie en tijdsregistratie en werkt vlot met alle pc-toepassingen en sociale media. Plannen en organiseren en het voeren van een administratie zijn je tweede natuur. Je hebt een analytische geest, werkt accuraat en resultaatgericht en vertaalt je kennis op een kernachtige en duidelijke wijze. Als per­soon ben je discreet, empathisch en open van geest. Je werkt zelfstandig maar bent een ploegspeler met grote flexibiliteit en hebt voeling met de missie van het VNZ.

Wij bieden:

Een verantwoordelijke en erg afwisselende job in samenwerking met een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Je krijgt ruimte voor initiatief en een passend en motiverend loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Het contract is voor onbepaalde duur en je werkt vanuit de hoofdzetel te Mechelen.

Geïnteresseerd?

Stuur vóór 1 december jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal

Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of vacature@vnz.be met vermelding ‘HR Verantwoordelijke’.