Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Facilicom is op zoek naar een Payroll Officer (m/v)

Bedrijfsomschrijving:

Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven: GOM, Facilicom Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, One, Axxicom en Axxi4You dienstencheques. Als bedrijf in volle expansie telt Facilicom ruim 30 000 medewerkers in België, Nederland, Engeland en Ierland.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Payroll Officer (m/v) – Ref. 726

Functieomschrijving:

Als Payroll Officer sta je in voor een correcte loonverwerking volgens verschillende paritaire comités. Je staat je interne klanten bij met advies. Hierdoor biedt je een administratieve en loontechnische ondersteuning aan op het gebied van payroll.

Je hebt de verantwoordelijkheid om allerhande HR-processen en procedures vlot en correct na te leven, van indiensttreding tot uitdiensttreding in samenwerking met 1 of meer divisies binnen de groep.

Je assisteert de divisies inzake juridisch arbeidsrechtelijke zaken (langdurige afwezigheid, premies, ontslag,...) en signaleert eventuele probleemgebieden aan de HR business partner.

Je neemt deel aan projecten en werkt nauw samen met je collega’s.

Profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor opleiding; of specifieke opleiding rond personeelsbeheer waarbij je reeds kennis van sociale wetgeving hebt opgedaan.
  • Je beschikt idealiter over een eerste werkervaring als Payroll Officer, voor deze vacature staan we echter ook open voor high potentials die net afgestudeerd zijn in een relevante studierichting.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, op verschillende niveaus.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, kennis Frans is een pluspunt.
  • Je bent diplomatisch en efficiënt.
  • Je bent service-minded en klantgericht.

Aanbod:

Als Payroll Officer bieden wij jou:

  • Deel uitmaken van een financieel gezond en groeiend bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur. Entrepreneurship, creativiteit en ownership worden bij ons naar waarde geschat.
  • Werk in een dynamische omgeving, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je competenties en je ervaring aangevuld met extralegale voordelen.
  • Werk in een bedrijf op het bruisende eilandje met zicht op het MAS.

Contact:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Magaly De Bruyne, recruiter, op 0470 55 03 61 of via magaly.de.bruyne@facilicom.be .

Facilicom