Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Colruyt Group is op zoek naar een Talent Acquisition Specialist

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Voor onze centrale afdelingen komt dat neer op een gevarieerde mix van ondersteunende profielen. Als Talent Acquisition Specialist schat je kandidaten perfect in, zodat hen een boeiende carrière wacht.

Je hebt een duidelijk zicht op de profielen die actief zijn binnen de centrale afdelingen van Colruyt Group. In een eerste fase voer je een intakegesprek met de aanwervende manager om de juiste functieomschrijving op te stellen. Vervolgens ga je over tot de rekrutering: je neemt proactief gepaste initiatieven en zoekt nieuwe, creatieve manieren om snel de juiste mensen te vinden en zo onze organisatie te versterken.

Samen met de aanwervende managers zoek je de meest uiteenlopende expert- en kennisprofielen. Denk bijvoorbeeld aan IT’ers, marketingspecialisten, aankopers en nog zoveel meer. Je zorgt voor de eerste screenings, selectiegesprekken en de analyse van selectietesten. Op basis van al die informatie stel je gefundeerde adviezen op voor de aanwervende managers.

Je volgt tendensen op de arbeidsmarkt op, bepaalt onze doelgroepen en werkt mee aan campagnes om nieuwe kandidaten te bereiken. Intern breng je op directievergaderingen ook diverse HR-thema’s. Je bespreekt die met de directieleden en zoekt samen naar verbetervoorstellen. Samen met de business werk je projecten uit om dergelijke thema’s succesvol op te nemen binnen Colruyt Group.

Ook onboarding maakt deel uit van je takenpakket: je voert gesprekken met nieuwe medewerkers en bevordert hun integratie in onze organisatie. Verandert een medewerker van job? Dan verzamel jij alle feedback tijdens een exitgesprek, zodat we daaruit kunnen leren voor de toekomst.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Wat wij verwachten

· Ervaring – Drie tot vijf jaar ervaring binnen rekrutering en selectie is een must.

· Vlotte omgang – Je communiceert en onderhoudt contacten met kandidaten, geeft feedback … Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kan vlot en professioneel contacten leggen. Een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis Frans helpen daar zeker en vast bij.

· Verantwoordelijkheid – De aanwervende manager rekent op jouw expertise om de juiste kandidaten aan te brengen. Jouw inzet bepaalt mee het succes van hun activiteiten.

Wat wij bieden

· Afwisseling – Je komt dagelijks in contact met de meest uiteenlopende profielen. Dat zorgt voor de nodige variatie.

· Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je team van collega-recruiters.

· Ruimte voor jezelf – Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

· Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Solliciteer nu!