Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Bakker & Partners is op zoek naar een Talent Project Manager

Bakker & Partners Group is een ervaren, ambitieuze en toonaangevende HR-dienstverlener. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zorgen voor een uitmuntende service. Dit werd dan ook bevestigd door het in de wacht slepen van de HR Excellence Award in de categorie ‘Best Executive Search Company’.

Dankzij onze sterke reputatie en kwaliteitsgarantie groeien we jaar na jaar en in het kader van deze groei zijn wij op zoek naar echte ondernemers.

Talent Project Manager: What’s in a name?

Als ondernemende Talent Project Manager kom je terecht in een dynamisch team waar je als echte expert niet alleen een ‘Talent business partner’ bent voor klanten, maar ook een ‘jobbroker’ voor sollicitanten en een ‘Relationship Manager’ voor Bakker & Partners.

Je werkt autonoom van A tot Z op de boeiende rekruterings- en talent managementprojecten. De Talent Project Manager kenmerkt zich door een proactieve houding en het out-of-the-box denken bij het matchen van persoon en functie/bedrijfscultuur. Je biedt onze klanten oplossingen op maat, waardoor je takenpakket zeer gevarieerd is. Je zoekt naar opportuniteiten, je onderhoudt relaties, je voert diepte-gesprekken, je verzorgt de communicatie met alle partijen. Je bouwt je divisie verder uit.

Profiel

  • Je hebt een Masterdiploma behaald.

  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring.

  • Je bent een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties.

  • Je bent ondernemend, gedreven en gepassioneerd.

  • Je bent flexibel en je wil jezelf continu ontwikkelen.

  • Je hebt een sterke overtuigingskracht en empathisch vermogen.

  • Je voelt je thuis in een informele, professionele omgeving waar je inspraak krijgt en geen nummer bent.

  • Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

  • Je kan je vlot verplaatsen naar Berchem en/of Zaventem.

  • Je bent vloeiend in het Nederlands en je hebt bij voorkeur een goede kennis van het Frans en Engels.

Aanbod

Bij Bakker & Partners kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar zin voor initiatief gestimuleerd wordt. Je krijgt kansen om te groeien en jezelf te ontplooien, zowel in de breedte als in de diepte. Het succes is een gedeeld succes. De werkplaats is een ‘happy place’, want wij geloven dat mensen die hun job graag doen, daar ook succesvol in zijn. Je wordt omringd door professionals en state-of-the-art tools. Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris met bonussysteem en extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Daarnaast is werken op een zelfstandige basis ook een mogelijkheid.

Interesse?

Heb je interesse om een rol te spelen in ons boeiend en groeiend verhaal? Stuur dan snel je CV naar management@bakker.be. Wij nemen snel contact met je op om deze opportuniteit verder te bespreken.

Bakker & Partners