Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

AUSY is op zoek naar een Senior Recruiter

Als recruiter goochel jij met databases, online search tools, je telefoon en je visitekaartje. Inderdaad: jij zet alles op alles om het juiste technische profiel te vinden, én coördineert het rekruteringsproces van A tot Z. Met die drive druk jij vast je stempel op het team bij onze klant!

Jouw uitdaging

In een klein maar fijn team ben jij hét aanspreekpunt voor alle Belgische vacatures, gaande van werkvoorbereiders, project managers, starters en arbeiders. Nieuwe vacature? Je zit niet stil tot je een kandidaat hebt aangeworven:

 • Je gaat aan de slag met het bepalen van een wervingstekst en het opstellen en uitvoeren van een rekruteringsstrategie.
 • Je start een (online) search en screent diverse bronnen. Of de kandidaat nu latent of actief zoekende is, jij weet hem/haar te vinden!
 • Je onderhoudt de relatie met je doelgroep en bouwt actieve talent pools op.
 • Je staat voortdurend in contact met hiring managers in het hele land om kandidaten en de status van vacatures op te volgen.

En of de job van recruiter afwisselend is! Je bent betrokken bij verschillende deelgebieden, waaronder referral, online recruitment, campus recruitment en events. In dat kader zet je verschillende acties op touw. Bovendien neem je periodiek deel aan zowel nationale als regionale jobdagen.

Goed om weten: je maakt deel uit van het corporate recruitment team en rapporteert aan de Manager Corporate Recruitment. Je werkt voornamelijk vanuit Antwerpen, maar je bezoekt bij gelegenheid ook collega's in andere Belgische sites en Utrecht.

Jouw kwaliteiten

 • Heb je minstens een bachelordiploma op zak? Ben je ongeveer 5 jaar aan de slag binnen rekrutering, voornamelijk voor technische profielen? Klinkt goed!
 • Verder ben je ook een kei in het afnemen van jobinterviews en blink je uit in het schrijven van rekruteringsteksten.
 • Kennis van het Frans? Un atout!
 • Als je ook nog eens op een prettige manier met anderen samenwerkt, vakmanschap en integriteit hoog in het vaandel draagt, en immer klantgericht bent, dan voel je jezelf ongetwijfeld thuis bij onze klant.

Wat we aanbieden

 • Je komt terecht in een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit.
 • Je krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden waaronder een firmawagen.
 • Daarnaast hecht de klant veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
 • Je krijgt 12 ADV-dagen per jaar, aangezien je in een 40 urenweek werkt.

Wie is AUSY?

Hoogopgeleide experts aantrekken, persoonlijk coachen en op de juiste plaatsen tewerkstellen is onze core business. Dagelijks zetten we meer dan 1600 krakken-eerste-klas in om echte meerwaarde te creëren voor onze klanten.

AUSY maakt deel uit van de Randstad Groep en onderscheidt zich in 6 vakgebieden: Finance, IT, Human Resources, Life Sciences, Engineering en Sales & Marketing. In elk van die domeinen bouwen wij graag je carrière mee uit. Of je nu vast in dienst gaat bij een klant, via ons aan de slag gaat op projectbasis of kiest voor een loopbaan als freelancer.

We zijn altijd op zoek naar knappe koppen en straffe high potentials om onze groeiende rangen te versterken. Wedden dat we ook voor jou de juiste uitdaging vinden? Neem een kijkje op ausy.be.

Meer info over de vacature bij Maïté Gardedieu (Recruitment & Talent Partner):