Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

SD Worx investeert via participatie in Unbox in HR-innovatie

SD Worx investeert via participatie in Unbox in HR-innovatie

HR-dienstverleningsbedrijf SD Worx heeft een belang genomen in Unbox. Dit bedrijf, vorig jaar opgericht door BNP Paribas Fortis, USG People en Brandhome group, reikt een systeem aan om werk en loonvorming te flexibiliseren via doorgedreven personalisatie van opleiding en ontwikkeling, aanwerving en selectie, en nieuwe verloningmodellen.

Persoonlijker

Steven Van Hoorebeke, ceo van SD Worx Group: “We merken een individualisering van de relatie tussen werkgever en werknemer. Steeds meer wordt rekening gehouden met de werknemer als individu. Kijk maar naar tijds- en plaatsonafhankelijk werken, flexibele verloning, de mogelijkheid om vakantie op te sparen, loopbaanbegeleiding, opleiding of andere zaken. Daarnaast concentreren almaar meer bedrijven zich op hun kerntaken. IT maar ook HR worden steeds vaker uitbesteed. Unbox speelt in op beide trends en is een one-stop-shop.”

SD Worx wordt de vierde aandeelhouder in Unbox. Steven Van Hoorebeke wordt lid van de raad van bestuur, waarvan Bert Van Rompaey (CHRO BNP Paribas Fortis) voorzitter is en waarin ook Christophe Petit (Country Director USG People) en Erik Saelens (CEO Brandhome group) zetelen.