Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

SD Worx en intuo gaan samenwerken

SD Worx en intuo gaan samenwerken

Payroll en HR-dienstverlener SD Worx en intuo gaan samenwerken. Bedrijven met meer dan honderd medewerkers zal SD Worx doorverwijzen naar intuo, die hier zelf instaat voor de implementatie en consultancy. Voor de kmo-markt wordt SD Worx een gecertifieerde reseller voor de tool van intuo.

HR-kmo consultants van SD Worx zullen de toepassing bij de klant installeren en aanvullend HR-advies bieden. De technische ondersteuning blijft wel bij intuo zelf.

intuo is een HR Tech scale-up. Zijn digitaal talentondersteuningsplatform biedt een alternatief voor de traditionele evaluatiecycli en engagement surveys. De toepassing van intuo bevat drie modules: engagement, performance en learning. intuo ziet steeds meer bedrijven evolueren naar een digitale toepassing met continue feedback.

USG People Belgium NV maakt al gebruik van de drie modules van intuo. “Onze klassieke manier van mensen slechts jaarlijks te evalueren, was niet langer motiverend voor onze werknemers. We hadden nood aan een continuer en moderner proces met bijbehorend digitaal systeem”, voegt Els Pauwelyn, Legal & HR Manager toe.