Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Ontdek de evolutie van het zoeken naar werk

Ontdek de evolutie van het zoeken naar werk

Kom naar Indeed Explore op 30 november 2017 in La Riva, Antwerpen

Voor belangrijke beslissingen in het leven maken mensen steeds vaker gebruik van online zoekmogelijkheden. Of het nu gaat om hun volgende vakantie, het kopen van een huis, of het zoeken naar een nieuwe liefde, mensen zoeken online.

Dit gedrag heeft er voor gezorgd dat veel van de meest populaire websites in Nederland zoekmachines zijn. Dat zijn de standaard zoekmachines zoals Google en Bing, maar ook de specialistische zoekmachines zoals TripAdvisor en Funda, of zoekmachine-achtige sites zoals Marktplaats en Autotrader. Omdat de online zoekmogelijkheden steeds beter zijn geworden is de manier waarop we informatie vinden sterk veranderd.

Voor werkgevers is het steeds meer de uitdaging om zichtbaarheid te krijgen voor hun vacatures en goede kandidaten aan te trekken door het goed beheersen van zoekoptimalisatie voor recruitment marketing.

Vandaag de dag bestaat de wereldwijde beroepsbevolking uit 3 miljard mensen, en elk jaar zoeken 800 miljoen daarvan online naar werk. Met zoveel zoekopdrachten naar werk is het geen verrassing dat er honderdduizenden vacaturesites zijn.

Ondanks het groeiende aantal vacaturesites willen kandidaten steeds meer één enkele zoekoplossing en gebruiken daarom zoekmachines zoals Indeed om de juiste vacature te vinden. Nu het zoeken naar vacatures zowel online als mobiel gebeurt, beseffen slimme werkgevers dat de vindbaarheid van hun vacatures het verschil maakt tussen óf een kandidaat bij hun bedrijf óf bij een concurrent solliciteert.

Begrijpen hoe een vacature te optimaliseren voor de kandidaten van vandaag is een essentiële vaardigheid geworden voor recruitment professionals.
Kom ook naar onze namiddag vol inspirerende sessies, direct toepasbare strategieën en netwerkmogelijkheden.

Weet u hoe mensen uw vacatures vinden? Waarom ze erop klikken? En wat ze doet beslissen om te solliciteren? Anouk Kon, Rekrutering Evangelist bij Indeed, vertelt u er alles over. Ze laat zien hoe u de beste talenten aantrekt met uw rekruteringstrategie en geeft u praktische tips om uw vacatures te optimaliseren.

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk met een effectieve contentstrategie, helpt om u te onderscheiden van de rest. Wim Petein, Sales Director Belgium bij Indeed, deelt praktische tips om uw werkgeversmerk te versterken met Indeed.

Uiteraard delen we onze succesvolle klantverhalen graag. We zijn dan ook zeer verheugd om Morgane Leten, HR Business Partner bij Jan De Nul, te mogen verwelkomen. Zij zal in gesprek gaan met Sander Poos, Managing Director van Indeed, over hoe Indeed organisaties helpt te transformeren.

Dit event is gratis toegankelijk voor rekrutering- en marketingprofessionals werkzaam bij corporate werkgevers, werving- & selectie- en uitzend- en mediabureaus.

Agenda
14:30 - 15:00 Inloop en registratie
15:00 - 15:10 Introductie – Sander Poos, Managing Director Benelux, Indeed
15:10 - 15:45 Het nieuwe zoeken naar vacatures: trek de beste kandidaten aan
15:45 - 16:10 Effectieve contentstrategie voor rekrutering – Wim Petein, Sales Director Belgium, Indeed
16:10 - 16:35 Sander Poos interviewt Morgane Leten, HR Business Partner bij Jan de Nul over hoe zij hun inspanningen op het gebied van rekruteringscommunicatie optimaliseren
16:35 - 16:45 Slotwoord – Sander Poos
16:45 - 18:30 Netwerk aperitief