Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Hulp nodig bij de organisatie van jouw event, meeting of congres?

Hulp nodig bij de organisatie van jouw event, meeting of congres?

Hulp nodig bij de organisatie van jouw event, meeting of congres?

Congresbureau Meet in Mechelen is de snelste weg naar de perfecte eventlocatie!


“Een congresbureau is de tussenschakel tussen vraag en aanbod. Het congresbureau kent de bestemming en de vergaderlocaties beter dan wie ook. Op basis van wat de klant precies zoekt, gaat het congresbureau op zoek naar geschikte partners. Zij maken in feite de eerste selectie voor jou. Hun dienstverlening is bovendien volledig gratis”, legt Kurt Callaert van Meet in Mechelen uit.

“Bij congresbureau Meet in Mechelen helpen we je dus graag op weg. En je doet gratis een beroep op onze dienstverlening. We kunnen je ook gratis bijstaan tijdens plaatsbezoeken om die zo efficiënt mogelijk in te plannen.”

Een congresbureau denkt mee met de klant en gaat samen met jou op zoek naar originele teambuildingactiviteiten, unieke overnachtingsmogelijkheden en aangepaste cateringsuggesties.

“Meerdere keren per jaar organiseert het congresbureau ook inspiratiedagen voor meeting- en eventplanners. Tijdens zo’n ontdekkingsdag leer je Mechelen (beter) kennen en bezoeken we een aantal vergaderlocaties en hotels”, besluit Kurt.

Samengevat: de organisatie van een meeting, incentive of event vraagt tijd en kennis. Tenzij je je laat adviseren door de specialisten van een congresbureau. Zij kennen de stad door en door. En ze verlenen jou graag advies op maat. Helemaal gratis. Dus: waarom nog twijfelen?

Meer info via www.meetinmechelen.be