Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Milano Luiss Hub ontvangt op 9 en 10 mei de grootste HR community van België

Milano Luiss Hub ontvangt op 9 en 10 mei de grootste HR community van België

Op 9 en 10 mei organiseert HRmagazine het HRRH congres 2019, een exclusief event voor de grootste HR community in België. Het HRRH congres ontvangt jaarlijks 200+ highlevel HR professionals op een unieke locatie in Europa.

Dit jaar worden zij ontvangen door Milano Luiss Hub, opgericht in samenwerking met Luiss University, die zich specialiseert in de sociale wetenschappen.

Trendsetter

Milano Luiss Hub werd opgericht in 2017. De volledig gerenoveerde venue is een ontmoetingsplek voor de universitaire en professionele wereld: zij komen er samen om inzichten uit te wisselen en hun vakgebied te innoveren. Het is een plek waar trends gezet worden, waar out of the box gedacht wordt.

Laat je inspireren in Italië

Dat willen we voor HR ook bereiken: we brengen nationale en internationale sprekers uit verschillende vakgebieden samen, die de HR community op hun beurt aanzetten tot dialoog en nieuwe inzichten.

Thema's

De wereld staat niet stil, dat geldt ook voor HR: flexibele verloning, digitalisering, duurzame re-integratie, agility, leiderschap, optimale ontwikkeling van talent, employer branding, ... Het zijn concepten waar een HR professional rekening mee moet houden in zijn/haar beleid.

Welke prioriteiten moeten er in jouw bedrijfsstrategie vastgelegd worden? Waarin zijn jullie al een best practicer? Ga op 9 en 10 mei in dialoog en keer geïnspireerd terug!

Ik schrijf me in!