Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Ann Doucet nieuwe HR-directeur ASAP

Ann Doucet nieuwe HR-directeur ASAP

Vandaag verwelkomt ASAP Ann Doucet als nieuwe HR-directeur. Ann Doucet werkte eerder als HR-verantwoordelijke in de logistiek, bij Cable and Wire Assemblies, Ewals Cargo Care, Ikea Distribution Benelux en Bose Europe. Daarna ging ze een kleine tien jaar aan de slag als regiomanager Limburg en corporate accountmanager bij Acerta.

Nu maakt ze de overstap omdat ze zich "helemaal kan vinden in de waarden en normen van de organisatie: samenwerken, klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie”. En er is natuurlijk de inhoudelijke uitdaging. Haar nieuwe job bevindt zich op het kruispunt van vroegere functies. Als HR-directeur in een HR-dienstengroep heeft ze zowel te maken met interne klanten als externe klanten.

De 53-jarige Doucet blijft een netwerker. Zo is ze onder andere voorzitter van de raad van bestuur van Intesa en sociaal rechter bij het Arbeidshof in Antwerpen. 

ASAP HR Group heeft meer dan tachtig vestigingen in België. De activiteiten variëren van interim, werving & selectie, e-assessments (Thalento®) en loopbaanbegeleiding tot outplacement, loonadministratie, sociaaljuridisch advies en HR-software.

ASAP wordt naar eigen zeggen vooral nog geassocieerd met interimarbeid, maar wil zich commercieel nu sterker profileren als een groep die meer te bieden heeft dan enkel uitzendarbeid.