Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

35 bedrijven mogen zichzelf een 'Great Place to Work' noemen

35 bedrijven mogen zichzelf een 'Great Place to Work' noemen

Dinsdagavond werden de 35 beste werkplekken van ons land bekendgemaakt. Dat gebeurde op basis van de stemmen van 25.000 werknemers.

Vertrouwen

Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Het bewuste onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door het Great Place to Work® Institute Belgium in samenwerking met Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine.

Medewerkers op kop

Great Place to Work® kijkt naar bedrijven door twee lenzen. De Trust Index© enquête (werknemersbevraging) onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren in hun bedrijf. Daarnaast evalueert de Culture Audit© vragenlijst (HR-bevraging) het werkgeversbeleid van de organisaties. In deze aanpak primeert de evaluatie door de eigen medewerkers. Zij bepalen twee derde van de eindscore.

Erkende organisaties

U vindt de erkende organisaties in het schema hierboven. Er werden ook drie Special Awards toegekend voor evenveel uitmuntende bedrijfscases. Zo werd AE laureaat voor Onboarding, EY kreeg een speciale award voor Inclusion omdat het uitblinkt door zijn vele diversiteitsprogramma’s en de award voor Sustainable Employability ging naar AbbVie.